Condor Airplane on Grey Concrete Airport

Så er I klar til at tage af sted. Du har billetterne og bekræftelserne på din telefon – og i print – i din lille taske. I skal på charterrejse til Thailand. Hele familien. I skal være der i 14 dage – og det bliver skønt at kunne dase ved stranden, få gode kølige drinks og bare være. Nyde at være væk fra arbejde og pligter. Nyde smuk natur og spise lækker thailandsk mad. Ja, I skal nok få en skøn ferie. Lige nu er det dog ikke det, der er i dine tanker. Lige nu handler det om, at I kommer afsted på en god måde:

Forsinket fly

Uden togforsinkelser på vejen ud til lufthavnen – og helst heller ikke en eneste flyforsinkelse på den lange rejse til Thailand. I skal jo mellemlande i en eller anden arabisk stat. Og kommer der en flyforsinkelse, ja så er håbet, at den gælder jeres forbindelse til Thailand. Ikke til mellemstationen.

Hør lige her: Charterbureauerne anvender oftest de mest pålidelige flyselskaber, når de arrangerer deres charterrejser til de fjerne destinationer. De har nemlig en position, som bevirker, at de kan forhandle om priserne på billetterne. Det er ikke som dig selv, når du leder efter billige rejser. Her står du jo alene med det hele: Du skal finde de billige flybilletter. Du skal også selv finde logi – og det er ikke altid helt nemt at gennemskue, om logiet, du kigger på, virkeligt er så godt, som billederne viser.

Charterrejser er det sikre valg

Her er en charterrejse det sikre valg. Det har du lært nu, efter flere år med et miks af gode og mindre gode erfaringer. Det ene år var det rigtigt billige flybilletter, du fandt. Du var bare ikke opmærksom på, at rejsen tog meget længere tid end nødvendigt. Det andet år var det et logi, som ikke var til at bo i. Den slags ’problemer’ tager rejsebureauet sig af.