Børn elsker dyrene i mini-zoo

Hvis du er en del af en småbørnsfamilie, kan det nogle gange godt være lidt svært at finde på aktiviteter. I hvert fald hvis det skal være en aktivitet, der både appellerer til de store og små i familien. Her gælder det ofte om at være kreativ, hvis ikke nogen skal kede sig. Bl.a. derfor er mini-zoo blevet et så populært koncept.

En mini-zoo er, som navnet også antyder, en mindre zoo. Her er der ofte lidt færre mennesker, så I ikke skal føle, at I går oven i andre familier. Ofte vil en mini-zoo også have flere dyr, der gerne må klappes. Til sammenligning har en større zoo ofte flere vilde dyr, som du kun kan se på. Læs mere om mini-zoos i det følgende.

Se en masse forskellige dyr

Ligesom i en almindelig zoo er det dyrene, der er omdrejningspunktet i en mini-zoo. Det er forskelligt fra zoo til zoo, hvilken slags dyr du møder. Hvis du derfor ved på forhånd, at dit barn elsker en bestemt type dyr, kan du besøge mini-zooens hjemmeside. Her vil det næsten altid fremgå, hvilke dyr I kan se.

For dit lille menneske vil det uden tvivl være en stor oplevelse at se alle dyrene i live. For de små er det ofte en endnu større oplevelse, når de får lov til at klappe eller fodre dyrene. Derfor er en tur i mini-zoo altid et hit blandt familiens mindste medlemmer.

Få brændt krudt af på legepladsen

De fleste mini-zoos har også en legeplads. Her kan dine børn få løbet og leget, så de er dejligt trætte, når I kommer hjem fra mini-zooen. Ofte har mini-zooerne investeret i nogle ganske gode og moderne legepladser. Derfor er der for det meste også noget til alle aldersgrupper. Hvis I derfor har ældre søskende, fætre eller kusiner, vil de helt sikkert også gerne med.

Find en mini-zoo tæt på dig

Som småbørnsfamilie brænder man sjældent efter at køre i lang tid. Hvis mini-zooen, mod forventning, ikke skulle være en succes, vil du formentlig også gerne kunne komme hurtigt hjem igen. Derfor er det en god idé at finde en mini-zoo, der er placeret tæt på dig.

På den måde kan I hurtigt komme frem og tilbage. Derudover sparer I også på benzinen, hvilket jo altid er en fordel. Der findes nemlig mini-zooer i hele landet. Derfor kan du højest sandsynligt også finde en, der er placeret nogenlunde tæt på dig.