Jeg har fået en dårlig nyhed. Min gudmor, som jeg egentlig ikke kender, er død. Hun blev 89 år gammel. Det var min mormors søster. En enspænder tror jeg, hun var. Jeg kan ikke huske hende så godt. Indtil jeg blev 18 år gammel, sendte hun altid en gave til mig på min fødselsdag, men hun kom aldrig til festen. Også selv om at jeg skrev til hende, at jeg gerne ville have, at hun kom.

Men nu er hun død. Det var min mor, som fortalte mig det. Hun var lidt ked af at have mistet sin moster, men indrømmede, at hun var en enspænder. Ikke at der er noget ondt i det, men alligevel. Jeg tror min mor gerne, ville have talt med hende om sin egen mor.

Blomsterhandler med udbringning

Nå, jeg skal altså til at finde en blomsterhandler, som kan sørge for at levere en fin buket til begravelsen på torsdag. Jeg ved ikke engang, om det er en begravelse eller en bisættelse. Min gudmors børn har ikke sagt noget om det. Men til ceremonien inden, vil jeg gerne vise, at jeg tænker på min gudmor.

Amager Blomster kan

Jeg har fundet en blomsterhandler, som kan sørge for levering af blomster i København. Det er en forretning, som kan sit arbejde. De ved, at vi er mange, som har brug for at sende blomster, når vi ikke selv kan møde frem med en buket.
Fx som nu i mit tilfælde. Jeg kan ikke få fri til at tage til København på torsdag, men vil gerne vise min gudmors familie, at jeg tænker på dem.

Ja, faktisk, så kan jeg slet ikke nå at være i København på torsdag. Jeg bor jo på den anden side af kloden. I Australien. I dag er det søndag. Jeg kan slet ikke nå at få købt en billet. Og jeg har jo faktisk ikke mødt den afdøde kvinde, så længe jeg kan huske.