Nogle vil nok kalde os for en ekstremt typisk dansk familie. Vi bor i et parcelhuskvarter i et hus med gule mursten, vi har ligusterhæk, en Labrador og to børn. Vi har en stationcar, og vi arbejder begge. I fritiden er vi engagerede i diverse sportsaktiviteter, klubber og andet. Nå ja – og vi tager i sommerhus hver eneste sommerferie og hver eneste juleferie. Vi finder de gode sommerhuse selv – det er både bedre og billigere.

Ferieboligweb.dk er “vores”

Vi er varme tilhængere af konceptet “privat sommerhusudlejning”, men det er jo ikke til at finde dem, hvis man ikke ved, hvor man skal kigge, vel? Det ved vi: http://www.ferieboligweb.dk/ – og det er gennem dem, vi finder de sommerhuse, vi gerne vil bo i på ferien.

Konceptet er helt anderledes end de store bureauer, for her er det faktisk sommerhusets ejer selv, vi aftaler med, betaler til osv. Og det er bare mere direkte, præcist og faktisk også ganske hyggeligt.

For et par år siden boede vi 14 dage i et sommerhus på Sjælland, og det pudsige var, at der var et sommerhus 100% mage til to huse nede af vejen. Vi faldt i snak med dem, der havde lejet det. Det gør man jo på sådan en hyggelig måde, når man holder ferie på den måde. Nå – men det viste sig, at de betale 600 kroner mere for deres 14 dage, end vi havde betalt – og de havde lejet gennem et af de forkromede bureauer.

Vi gav dem oplysningerne om ferieboligweb.dk, så mon ikke de bruger dem næste gang 🙂

Også feriehuse udenlands

Nu er vi ikke til udlandsrejser af mange årsager, men det er min yngre bror og hans kone. De elsker at køre langt, og de elsker at udforske europæiske områder udenfor de gængse turiststeder. De bruger faktisk også ferieboligweb.dk til det, for de har en meget stpr sektion med sommerhuse og lejligheder overalt i Europa, der udlejes direkte af ejeren.

De finder det ene fund efter det andet, og vi har da overvejet, om vi skulle tage med dem på en familietur engang. Hvem vced? Måske kan vi få smag for udlandsrejser også?