Advokat i Fredericia Sigurd Trolle

Som erhvervsdrivende har jeg af og til behov for advokatbistand – enten i form af gennemgang af kontrakter eller når der er tvister mellem vores klienter og os. Og det sker jo desværre, da vi arbejder i et temmelig prekært felt. Vi hører til i Fredericia, og lokale forbindelser er hamrende vigtige for os, så derfor har vi valgt en advokat i Fredericia: Trolle.

Vigtigt at vælge rigtigt

Vi har skam været en del omkring – inkl. et par smarte hoveder oppe i Århus, men det var bestemt ingen succes. Den eneste gang, hvor vi har benyttet os af en anden advokat end Trolle, var, da en medarbejder blev anklaget for noget insiderhandel, som han var aldeles uskyldig i. Dengang benyttede vi en specialist i den slags sager – nemlig forsvarsadvokat Peter Blinkenberg. Men det var en helt anden sag. Faktisk havde den sag afstikkere til noget med penge, men den havde intet at gøre med de nu så populære onlinebaserede långivere, der findes på hjemmesider som denne.

Vi er yderst tilfredse med Trolle Advokatfirma, som i øvrigt også har en fremragende historik som forsvarsadvokat.

Hvorfor Fredericia?

Vi hører til i Fredericia af historiske grunde, og i øvrigt er Trekantsområdet fremragende som udgangspunkt for vore forretninger. Som allerede tidligere nævnt, er vi meget påpasselige med at benytte os af lokal arbejdskraft og leverandører, når det overhovedet er muligt, og det er det bestemt i tilfældet her, hvor vi ganske enkelt ikke kunne ønske os bedre advokater end dem, Trolle har i deres stald. Der er jo mange forskellige opgaver for sådan en omgang jurister, og det er betryggende for s, at de har så mange specialer samlet i formaet.

Vi arbejder til dagligt med én advokat – nemlig Sigurd Trolle. Men han kan jo ikke være ekspert i alt, så når han vurderer, at der er andre advokater i firmaet, der bedre kan hjælpe os med det specifikke problem, sender han sagen videre til dem. Det betyder, at vi altid er specialisthænder, og tro mig: Det er hamrende vigtigt, når vi har at gøre med handler, der ofte er syvcifrede og internationale!

Vi kan godt anbefale advokaterne – og vi vi oven i købet sige, at de er de bedste, vi har haft med at gøre i de over 40 år, selskabet her er drevet.