De fantastiske motiver tegnet af den hollandske kunstner Jan van Haasteren er efterhånden at finde på hundredvis af puslespil. Og både børn og voksne elsker de skønne og helt unikke motiver.

Jan van Haasteren tegner for den hollandske puslespilsproducent Jumbo. Og det gør han med så stor succes, at omkring 40% af Jumbos puslespil i dag leveres med motiver af van Haasteren.

Det siges, at Jan van Haasteren faktisk ikke selv er den store fan af at lægge puslespil. Det er mere motiverne, som er hans drivkraft. Uanset hvad, så er han puslespilsmotiver ganske enestående og vækker begejstring hos ung såvel som gammel.

Nogle gode eksempler på de fantastiske puslespil han ses hos hyggeonkel.dk lige her: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/jan-van-haasteren-puslespil/. Og når man først har set spillene, er man ikke i tvivl om, hvorfor de er så populære.

Den helt unikke tegnestil har en bred appeal og falder i smag hos rigtig mange mennesker. Og er man fan af puslespil, så kan man altså bare ikke komme uden om Jan van Haasteren. Tegningerne indeholder masser af humor og en deltaljegrad, som man sjældent ser på ret mange andre puslespil. Det gør både van Haasteren puslespillene ekstra populære og ekstra sjove at lægge. Og det er en type puslespil, som både børn og voksne elsker.