Vil du overraske din elskede?

Som de fleste mænd ved, så er kvinder vilde med overraskelser, især af den super romantiske slags. Det kan nogle gange være svært at finde på gode idéer til at glæde kæresten, hvis det skal være noget helt særligt. Overvej at arrangere en rigtig kæreste weekend, hvor I tager væk sammen, bare jer to. Et par dage med fred og ro, hvor I rigtig kan nyde hinanden og pleje jeres forhold. Sådan en tur behøver hverken at være langt væk eller koste alverden. Kør blot et rart sted hen her i landet og overnat i romantiske og hyggelige rammer.

Bed & breakfast er let og afslappende

Det er oplagt at benytte et Bed & breakfast til en kæresteweekend. De ligger spredt ud over hele landet og giver chancen for at opleve steder, som I måske ellers ikke ville have oplevet. Bed & breakfast er let og afslappende. I får et lækkert værelse og morgenmaden serveres af værtsparret. Yderligere forplejning er sjældent mulig, men mange steder at der fine faciliteter til selv at lave mad og eller gode lokale kroer og spisesteder lige rundt om hjørnet.

Det er slet ikke som at bo på hotel, men en mere unik oplevelse, præget af lokal charme og en uformel stil.

Læg ikke for mange planer!

En kæreste weekend må godt have lidt program og det skal være noget som I begge er glade for – det kan være en tur på et af de lokale kunstmuseer, middag et særligt sted eller andet. Det bedste er dog ikke at have for meget planlagt, så der er rum til at improvisere og tage det hele lidt som det kommer. Spørg værterne om tips til spisesteder og oplevelser ved ankomsten, de kan guide bedre en nogen andre i lokalområdet og har sikkert de bedste idéer og forslag til jer.