Min søsters ældste søn blev konfirmeret bededag. Jeg var naturligvis inviteret, men kunne desværre ikke komme. De havde en dejlig konfirmation og var cirka 35 personer. De holdt det i nogle hyggelige selskabslokaler, hvor der også var mulighed for at være udenfor, så det var en god dag for både børn og voksne. De havde arrangeret med en italiensk buffet, så det var dejligt uformelt. Senere på dagen, da folk var sultne igen, fik de hotdogs, og det lader til, at alle havde en god dag.

Vi FaceTimede dagen efter, og de fortalte mig alt om deres dag. De havde også lavet et billedshow med en collage for hvert år, fra min nevø blev født. Det var dejligt at se. Jeg fik alt at vide om dagen og om gaverne naturligvis. Han var meget stolt af sit nye ur, som han havde fået af sine forældre.

Det var et Daniel Wellington ur. Jeg bor i England og kender flygtigt til Daniel Wellington ure (http://brodersenkobborg.dk/produkter/105-daniel-wellington-ur-og-rem/ ), men de er tilsyneladende meget populære i Danmark. Min søster fortalte mig, at hun og hendes mand havde gået ind til en guldsmed for at se ure, og da de fortalte, at det var til en konfirmand, hev ekspedienten automatisk Daniel Wellington ure frem. De havde også besluttet at se på Daniel Wellington ure og også Certina Ure, men de kunne bedst lide urene fra Daniel Wellington, så sådan blev det. Jeg skal hilse og sige, at min nevø var meget glad og stolt over sit nye ur.

Jeg sendte ham et telegram med penge, og det var der tilsyneladende en del andre, der havde gjort, så han havde fået langt flere penge, end han havde håbet på. Jeg spurgte ham, hvad de så skulle bruges til, og han svarede, at han mandag skulle ud og købe den nye Play Station og resten ellers skulle i banken – fornuftig ung mand 🙂

 

Nu er det jo snart tid til konfirmation i Danmark igen her Kristi Himmelfartsdag, så god fest til jer alle.