Niels Højer

Tilbage i 1990’erne gik der inflation i begrebet “Coaching”, ligesom der gør i så mange andre begreber. Det betød, at en lang række mindre eller slet ikke kvalificerede mennesker begyndte at udbyde coaching med deraf følgende devaluering af begrebet. Og af kvaliteten. Men heldigvis er der fyrtårne i branchen, der gennem alle årene har holdt fanen højt, når det gælder kvalitet og værditilførsel.

En af dem er den erhvervscoach, jeg vil fortælle en smule om i artiklen her: Niels Højer.

Coaching siden 1989

Længe før det blev “smart”, arbejdede Niels professionelt med især erhvervscoaching – og via en uddannelse i USA efterfulgt af en kontinuerlig efteruddannelse og konstant træning har han siden holdt sig på toppen af branchen.

Det er Niels Højer, de tungeste drenge og piger i dansk erhvervsliv går til, når der er behov for coaching – eller for karriererådgivning.

Men det er langt fra kun erhvervslivets ledere, der søger den afholdte rådgiver. Det er også ganske almindelige mennesker, der har behov for kompetent sparring i alskens forhold – lige fra jobrelaterede problemstillinger til knas i samlivet eller med børn.

Indsatsområderne er både mange og dybe, når det handler om menneskelige relationer, og på sin hjemmeside har Niels Højer samlet en hel sektion med inspiration og viden til mennesker, der har brug for en at spille bold opad. Den kan du finde her: https://www.nielshøjer.dk/inspiration/

Stærke referencer

I coachingverdenen er der mange, der gerne vil – og få der kan. Hvis man har det mindste behov for en dokumentation for, at Niels Højer kan det med coaching i alle facetter, er det blot at kaste et blik på hans imponerende referencer, der taler deres tydelige sprog: https://www.nielshøjer.dk/referencer/

Tag en snak med Niels Højer, hvis du er klar til at udnytte dine potentialer endnu bedre:

NIELS HØJER

Coach, mentor & foredragsholder

Reersøgade 4, 2 tv
2100 København Ø