Det behøver ikke at være svært at finde velsiddende jeans – selv når du er en stor pige. Der er kommet så mange mærker, der forhandler jeans og bukser til store piger. For at nævne nogle få vil vi fremhæve følgende – alle fundet hos Butik Rikke:

Adia – forhandler elegante og klassiske bukser, som du kan bruge til en aften i byen eller en tur på cafe med pigerne. De har et flot snit og passer fint sammen med en sød overdel.

Cassiopeia – forhandler blandt andet Molline bukser i et råt design. Adia har også leggins til store piger.

Cico – forhandler blandt andet strækbukser, som er meget komfortable og enkle i designet. Du kan også få bengalin bukser fra Cico og coatede bukser.

DNY – forhandler blandt andet trendy coatede jeans med en lækker pasform. Du kan også få skinny jeans med lækre lynlåsdetaljer etc.

Zoey – forhandler kvalitets bukser med et fremragende design og med frække detaljer.

Zhenzi – forhandler også coatede plus size jeans. De har stræk og mange smarte detaljer. Du kan også finde smarte blomstrede bukser fra Zhenzi.

Zizzi – forhandler både jeans og leggins samt capri bukser. De har et bredt sortiment, og der er noget for enhver smag til den store pige.

Kropsformen

Når du er ude for at shoppe efter jeans, skal du tænke på, at dine jeans skal passe til din kropsform. Et par gode bukser eller jeans skal forlænge dine ben, slanke din figur og dække problemområder – og så skal de være komfortable at have på.

Kvinder, der er plus size og har timeglasfigur, er de letteste at finde jeans til. Her skal du gå efter jeans, der sidder til og viser din talje. Det opnår du bedst med jeans med stræk. Det er en god ide, at der er vidde forneden i bukserne, da det giver din krop mest balance. Har du lidt ekstra på maven, bør du gå efter jeans med en højere talje.

Har du pærefacon, bør du gå efter mørke jeans eller i det mindste gå med en lysere top, hvis du ikke har mørke jeans på. Du bør undgå lommer på jeans, der sidder for langt fra hinanden, da de så vil give indtrykket af en bredere bagdel.

Kvinder med æblefacon bør også gå efter mørkere jeans. Her bør du også gå efter en facon med en højere talje, der holder maven inde. Det er også med til at give dig mere talje. Undgå stoffer med en høj procentdel af stræk, da der ikke er nok hold i.

Hvilke ting går du efter, når du skal finde modetøj og tøj i store størrelser?