At sælge varer og/eller ydelser på nettet er en videnskab – i hvert fald hvis du skal tjene de virkeligt gode penge. Én ting er at have den rigtige vare til den rigtige pris – det er jo blot almindelig godt købmandskab. Noget andet er at skabe et sted på nettet, der både tilgodeser de mange krav, der er rent teknisk – og som samtidig er så indbydende og nemt at handle i, at folk ikke blot forlader hjemmesiden og går et andet sted hen. En kamp, som mange webkøbmænd kæmper dagligt, og det er de bedste, der vinder det slag!

Teknik og hastighed

Der er to fantastisk gode grunde til at have en hurtig hjemmeside:

  1. Kunderne elsker det – og de hader langsomme hjemmesider endnu mere
  2. Google kræver, at din hjemmeside er hurtig for at placere den højt

Lad os tage kunderne først: Ingen gider sidde og vente på, at en hjemmeside eller webshop loades ind i browseren i dag, hvor alle er vante til hurtige internetforbindelser (mangler du sådan en, kan du finde billigt bredbånd her). Derfor er kravet, at hjemmesiden skal være hurtigt indlæst – selv på en mobiltelefon.

Det er i dag et teknisk speciale, som kun ganske få mestrer. En af dem, der virkelig kan, er Kim Tetzlaff, som du kan finde på blandt andet G+ her: https://plus.google.com/+KimTetzlaff

Så er der det med Google: De ønsker, at din hjemmeside skal være hurtig, fordi det er den bedste oplevelse for brugerne, så når Google siger det, er der kun én ting at gøre: Ret ind til højre!

Sælg mere med professionel ehandel

Selve din webshop skal være trimmet på en måde, så det er intuitivt og nemt for ALLE dine gæster at gøre det, du gerne vil have dem til at gøre – for eksempel at lægge varer i kurven, betale og så videre. Desværre er der maneg butikker online, der gør det unødigt besværligt bare at få lov at købe.

En af dem, der ved mest om det emne i Europa er Benjamin Gundgaard, der blandt meget andet er kendt for at have udgivet en bog om ehandel – Sælg Mere På Nettet.

Hvis du ejer eller er ansvarlig for en hjemmeside, der sælger varer eller ydelser, er den bog nok en af de bedste investeringer, du overhovedet kan gøre i dag! Forestil dig, hvad det ville betyde for din forretning, hvis du kunne få blot 1 eller 2 flere til at købe hver dag… Ikke sandt? Det er spændende perspektiver. Og det kan du som ofte opnå – og ofte meget mere endda.

Bliv en vinder med din webshop – sørg for at konverteringsoptimere og hastighedsoptimere!