Det var lidt af en overraskelse at møde et så kendt ansigt, som tilfældet var, da jeg i går kørte ud til den nye forretning med speciale i kontor- og butiksindretning, som åbnede for nogle få måneder siden her i byen. Det var nemlig en tidligere meget kendt fodboldspiller, jeg mødte i forretningen, og han fortalte, at han efter sin aktive fodboldkarriere havde valgt at investere nogle penge i den nye forretning.

Mit ærinde i butikken var at få købt en talerstol, som vi har brug for i den nyindrettede konferencesal på det hotel, hvor jeg er chef. Vi har gennem de seneste måneder totalt renoveret salen, og vi har købt nye møbler, men mangler som noget af det sidste en talerstol, som gerne må være i et elegant design.

Den tidligere fodboldspiller fortalte, at han som ung var gået i gang med en uddannelse som indretningsarkitekt, men han havde valgt at afbryde uddannelsen, da han fik succes med fodbolden og faktisk blev købt af en ret stor, udenlandsk klub, ligesom han spillede et pænt stort antal landskampe for Danmark.

Han viste mig over i et hjørne af den temmelig store butik og udpegede en pult, som han kaldte den. Den var i et meget moderne design, som jeg straks kunne se ville passe fint sammen med de øvrige møbler, vi havde købt til konferencesalen, så selv om den var lidt dyrere, end jeg havde forventet, valgte jeg alligevel at købe den.

Det var en spændende forretning med masser af helt moderne udstyr til butikker og kontorer, så jeg aftalte med indehaveren, at jeg kunne kigge mig lidt omkring for eventuelt at få gode ideer. Jeg faldt over en virkelig flot receptionsdisk, der slet ikke var stor nok til at fungere i hotellets reception, men den ville passe som disk udenfor indgangen til konferencesalen, hvor vi ofte har et behov for at modtage gæsterne til forskellige arrangementer. Jeg skrev mig i første omgang bag øret, at en sådan disk altså var til rådighed, men jeg ville lige tjekke mit budget for ombygningen, inden jeg eventuelt valgte at købe den, for den var ikke ligefrem billig.

I forbindelse med ombygningen af den del af hotellet har vi også opgraderet vores service overfor både de overnattende kunder og gæsterne til diverse møder i konferencesalen ved at få etableret et kraftigt, trådløst internet, så der nu er gratis wifi overalt på hotellet.

Da jeg i butikken fik øje på en ganske flot iPad stander, var det oplagt også at købe et par stykker af dem, for vi har alligevel planlagt, at vi vil placere en iPad både i hotellets reception og i det pænt store opholdsrum udenfor konferencesalen, hvor vi normalt serverer kaffe og frugt for deltagerne i de møder, der holdes i salen.

Denne her stander var i sig selv en ganske flot pyntegenstand, som jeg også syntes ville passe godt ind i den øvrige indretning, og da prisen syntes helt rimelig, valgte jeg at købe to af dem uden først at konsultere budgettet.