Min farfar er ved at blive gammel. Han er ellers en glad mand, men siden han har måttet indse, at det ikke helt går så godt med balancen, har han i første omgang måttet acceptere at bruge rollator. Men siden han er faldet med den et par gange, har vi fået ham til at indse, at han vil være sikrere med en kørestol.

Stort hus

Vi bor i et stort hus. Det er et hus, som tidligere ejere har bygget til på i forskellige perioder. Det betyder, at vi faktisk har en lille afdeling i huset, som nærmest er en selvstændig bolig. Der er både 2 værelser, toilet med bad og et lille køkken. Vi har tilbudt ham, at han kan flytte ind i den afdeling, så vi kan være tættere på hinanden – og så jeg kan holde lidt øje med ham. Han var ikke meget for at skulle flytte fra sit eget hus, men han har for nylig sagt, at han faktisk gerne vil flytte ind hos os. Han kan jo stadig se sine venner, og han vil nyde at være sammen med os meget mere.

Kørestolsramper installeres

Vi har aftalt, at han skal flytte ind hos os her til oktober. Jeg tilbød ellers at komme og hente ham og hans ting med det samme, men han ville gerne pakke nogle ting ned, som han gerne vil have med først. Det accepterer og forstår jeg godt.

Det giver mig også tid til at få installeret nogle kørestolsramper fra https://senior24.dk/62-korestolsramper  i vores hus. Der er nemlig forskellige niveauer i vores hus, så man er nødt til at gå et par trin op eller ned, når man skal rundt i det. Og det vil jo være et problem for ham at komme rundt, hvis han er alene hjemme, mens vi er på arbejde og i skole. Og han skal da have mulighed for at kunne bevæge sig rundt i vores hus i de timer.