Vi driver adskillige hjemmesider, heraf nogle med e-handelsløsninger integreret. Som følge heraf har vi også samarbejdet med en række webbureauer, reklamebureauer og webdesignere, og det er en af disse, vi har fundet det ulejligheden værd at anmelde i dette indlæg: Jacob Leander ApS.

Design der sælger

Som allerede nævnt driver vi webshops, og det er netop på to af disse, at vi har benyttet Jacob Leander til webshop design. Den ene shop har han fuldstændigt redesignet for os, og den anden har han lavet en del opgaver til – typisk grafiske elementer.

Den første shop, han arbejdede på for os, oplevede en konverteringsfremgang på næsten 4%, efter han havde redesignet nogle få elementer. Den oplevelse gav os selvfølgelig blod på tanden til at bede den unge webdesigner om at forestå et komplet redesign af en af vores andre webshops. Lad mig med det samme sige, at det redesign gav en slagsfremgang på næsten 25%!

Da der ikke samtidig blev gjort andre tiltag, må vi tilskrive den store stigning i salget til hans fremragende design. Og det bestyrkede jo også vores opfattelse af, at en webshops design har stor indflydelse på, hvordan potentielle kunder opfatter virksomheden bag shoppen. Jp mere professionelt og troværdigt, det hele er designet, jo mere sælges der.

Endelig var det også væsentligt for os at få designet lavet således, at shoppen er responsiv, så den ser rigtigt ud uanset hvilken type enhed, kunden bruger.

Ung freelance webdesigner

Jacob Leander er relativt ung, men det ser vi nu kun som en fordel, for vi har erfaret, at han er utroligt godt orienteret om de seneste trends og teknologiske muligheder, som hjemmesider og webshops har.

Jacob Leander Webdesign

Som de fleste andre designere arbejder Jacob på Mac, som du kan se på billedet herover af den unge webdesigner.

Samarbejde, ordholdenhed og deadlines

Jacob Leander har altid været nem at samarbejde med. Han er stort set altid tilgængelig på telefonen, og han er meget lydhør for vores ønsker – men han holder sig ikke tilbage for at kritisere og stille alternative (og vel underbyggede) forslag, hvis han vurderer, at vores forslag ikke tjener vores formål optimalt.

Deadlines har altid været overholdt næsten 100%, og de få gange, de ikke har, har vi selv båret en del af skylden grundet sidste øjebliks rettelser etc.

Priserne er fornuftige, og hans tilbud holder – medmindre vi selvfølgelig tilføjer til opgaven undervejs.

Alt i alt kan vi kun medgive Jacob Leander vores bedste anbefalinger, hvis du skal have designet en hjemmeside eller en webshop.