Kvinders sexlegetøj

Så din kvinde bruger onani legetøj! Det kan virke forkert – som om hun erstatter dig med et batteridrevent alternativ. Men hvis hun virkelig kan lide sin vibrator, betyder det ikke, at hun ikke får nok fra dig. Hun hygger sig bare ekstra med onanilegetøj, og det fås jo altså også til mænd: http://www.lovejoy.dk/onani-produkter-636

Over halvdelen af den kvindelig befolkning har brugt sexlegetøj, så der er en god sandsynlighed for, at din kvinde også har noget i skuffen.

Siden ikke alt sexlegetøj og onani legetøj ikke er ens, kan det faktisk give dig et indblik i, hvad hun gerne vil have fra dig. Tag ved lære af hendes sexlegetøj, og snart er det dig, der er uerstattelig!

Den klassiske vibrator

En god vibratoer er som en Volvo – pålidelig, stærk og en god måde at komme fra punkt A til punkt O! Her kan du tage hende langsomt til at starte med, og tage styrken op til hun er dér!

Den lille stærke vibrator

Hvis hun har den lille stærke vibrator, ved du definitivt, at hun kan lide fokus på hedes klitoris. Så her skal du have fokus på at tilfredsstille hende med din tunge og dine fingre på klitoris.

Dildoen

Dildoen er ligetil, og det tætteste du kommer på en ”erstatning”. Men før du bliver fornærmet over at blive byttet ud med en dildo, så mind dig selv om, at du faktisk har noget bedre. Hvis hun har en dildo, betyder det blot, at hun godt kan lide penetration. Lad hende fortælle dig, hvordan hun gerne vil penetreres, og I har et Win Win.

Sexlegetøj for par

Hvis hun allerede bruger onani legetøj, er der en stor chance for, at hun også er åben for at bruge sexlegetøj for par – og med dig! Mænd bliver mere åbne for sexlegetøj for par, og mange par har stor fornøjelse af dem. Det kan fx være fjernbetjent sexlegetøj, som I kan bruge, når I er ude på en date. Eller hvad med par penis ringe, der stimulerer jer begge?

Uanset hvad er der masser af sexlegetøj for både onani og for par – så det er bare med have det sjovt med det! Og er du alenekvinde, er der masser af sexlegetøj at vælge mellem. Se bare her.