Lige nu sidder jeg og drømmer mig ned til Spanien. Jeg ville så gerne have været på ferie her i sommer. Men Covid og frygt for at blive smittet med den virus har gjort, at jeg aflyste min rejse. Jeg havde ellers fundet flybilletter til Malaga. Jeg har rejst meget i Spanien, men jeg har aldrig været i Malaga. Så det var lidt af en drøm, der skulle gå i opfyldelse. Flybilletterne, jeg havde fundet, var billige. Og hotellet var rimeligt.

Altid rejsepriser.dk

Jeg forsøger dog at trøste mig selv med at sige, at Malaga bliver, hvor det er. Og Spanien. Og at jeg sikkert får chancen for at få billige flybilletter fra rejsepriser.dk dertil på et senere tidspunkt. Der må bare ikke gå for lang tid. Jeg har jo ikke tålmodighed eller tid til at vente i flere år på, at de finder en vaccine mod det her virus, så vi kan komme tilbage til normale tilstande igen. Og jeg tror faktisk, at mange mennesker her i landet også længes efter at få lov til at komme ud og rejse igen. Forleden, da jeg var i supermarkedet, hørte jeg en dame, der fortalte sin veninde, at hun havde været nødt til at aflyse den rejse til New York, hun og hendes mand havde planlagt.Et liv uden rejser er bare ikke komplet, vel?

Passende billetter

De havde fundet flybilletter, der passede med de dage, de havde til rådighed, og skulle besøge deres søn, som bor derovre. Det var ikke min mening at overhøre hende, og jeg kom til at tænke på, at det må være utroligt svært at have familie i udlandet, og ikke vide, hvornår man får lov til at kunne besøge dem igen. Eller bare få et kort besøg af dem. Kan de dog ikke se at ruppe neglene og få lavet en vaccine, så vi kan komme tilbage til normale tilstande igen?