Sommeren var lige om hjørnet, og panikken var ved at brede sig i min krop. Jeg havde ikke fået den sommerkrop, jeg altid havde drømt om. Turene i fitnesscenteret blev bare aldrig til noget, og jeg ville egentlig hellere være sammen med mine venner. Dette førte til, at fitnesscenteret kun havde mig på besøg maksimalt to gange i ugen, hvilket ikke var helt nok, da min drømmekrop skulle formes. Ligeledes kunne jeg heller ikke få mig selv til at spise grøntsager, frugt og nok proteiner. Faktisk spiste jeg bare, hvad jeg følte for, og når vennerne og jeg var sammen, så fik vi ligeledes ofte lidt usunde varer, som gjorde, at sommerformen forblev en by i Rusland. Dog lykkedes det mig stadig at se super skarp ud, da sommeren stod for døren, hvilket skyldes det tøj, som jeg fik købt til min sommergarderobe.

Et besøg hos Quint.dk var min redning

Jeg frygtede, at jeg aldrig skulle blive sommerklar, men en af mine kammerater gav mig et råd, som jeg sent vil glemme. Han sagde, at jeg skulle købe mit tøj hos Quint.dk, idet de havde alt, hvad jeg skulle bruge, når jeg ville have en garderobe, der skulle være i topklasse.

Inde hos Quint.dk sælger de kun tøj, der er moderne, og det var faktisk ret nemt at få en stil, som var i en klasse for sig, da sommeren stod for døren. Inde på deres hjemmeside kan alt tænkeligt tøj findes, og det er intet problem at få hjælp til en solid stil, hvis man kigger forbi herinde. De har nogle smarte shorts, t-shirts, trøjer samt meget mere, hvilket gør, at den nye stil let kan klares, hvis blot man tager sig sin tid på denne hjemmeside. Jeg kan i hvert fald sige, at jeg fik alt, hvad der skulle bruges til sommeren på siden. Dog var det ikke kun mit sommertøj, som jeg købte herinde. Jeg valgte nemlig ligeledes at købe noget tøj, som kan bruges, når skolen starter igen. Jeg valgte et par pæne, sorte bukser samt en flot hættetrøje. Dette er godt nok til de lidt koldere dage, men jeg må indrømme, at den danske sommer sjældent har overrasket mig, og jeg er ret sikker på, at vejret er koldt igen, når september står for døren. Skulle det dog ikke være tilfældet, har jeg stadig mit sommertøj, der nok skal være ”fit for fight” til situationen.

Sådan sparede jeg penge

Jeg er studerende, og min pengepung er ikke noget, der kan råbes hurra over. Faktisk lever jeg på et ret stramt budget, og tøj er der sjældent råd til – i hvert fald ikke hvis jeg vil have de rigtige mærker. Dette vil jeg dog, og derfor sparer jeg op over længere perioder, så jeg engang imellem kan gå shop amok. Dette koster dog en del knaster, men denne gang sparede jeg faktisk mange penge, som gjorde, at jeg stadig havde penge til andet sjov. Jeg fandt en rabatkode til Quint.dk, hvilket gjorde hele mit besøg på deres side meget bedre. Deres priser er allerede super gode, og faktisk er de venligt stillet over for os på SU, men med den rabatkode var det hele bare endnu bedre. Koden fandt jeg her på Rabatbanditten, og det kan klart anbefales, at du holder øje med denne side, idet der ofte kommer nogle rigtig gode rabatkoder op herinde. Dette råd er henvendt til alle, der gerne vil spare penge, og derfor tænker jeg specielt på mine medstuderende på SU, som ofte skal vende hver en krone, når budgettet skal løbe rundt.

Jeg vil anbefale Quint til alle

Det rigtige tøj er som sagt vigtigt, og det gælder alle årstider samt situationer. Dette kan alt sammen klares på Quint.dk, idet de sælger noget til enhver situation. Det er sjældent, man finder en hjemmeside, der har et så bredt udvalg, og uanset hvad din situation er, kan denne hjemmeside klare det. Ikke nok med deres enorme udvalg så har de flere fordele til deres kunder. De tilbyder nemlig en hurtig levering, hvilket betyder, at du ikke skal trippe længe, idet varerne hurtigt kommer frem. Ligeledes er prisen presset helt i bund, og jeg vil klart anbefale denne side til alle, som gerne vil have en smart stil.