Vi er i slutningen af september, og det betyder, at om mindre end en måned får børnene efterårsferie. Vi nåede ikke at komme på sommerferie i år, fordi jeg skulle arbejde, og derfor tænker jeg, at jeg skal kompensere for en kedelig sommer med en ferie til sol, varme og strand i efterårsferien. Derfor er jeg ved at kigge efter flybilletter til Tyrkiet. Vi skal ned og nyde solen. Have et ekstra skud D-vitamin.

3 år siden sidst

Vi var i Tyrkiet for 3 år siden, og ungerne taler stadigvæk om den ferie som en af de bedste i deres liv.
Min kone har været ved at kigge efter afbudsrejser dertil. Man kan nemt finde en afbudsrejse dertil, men det er svært at finde én, der lige passer med datoerne. Vi har ikke fortalt børnene, at vi er ved at planlægge deres efterårsferie. Hvis de spørger, om vi skal et eller andet, så holder vi svaret hen med: ”Det er for tidligt at sige noget om det endnu. Vi må se, når tiden nærmer sig.”

For hele familien

Vi vil gerne finde et rart hotel med pool og spa, så her er mulighed for, at alle kan nyde opholdet. Og så skal det være et familievenligt hotel. Vi har en gang boet på et hotel, som ikke var særlig børnevenligt. Det var ikke sjovt. – især ikke for ungerne. Når børn er glade og leger godt, kan der godt komme skrig og skrål. Det måtte de ikke på hotellet. Vi fik flere henstillinger om, at andre gæster, værdsætter stilheden. Så vi skal være sikre på, at det ikke er et hotel ”kun for voksne”, vi skal bo på i år.

Da det ikke er muligt at finde en afbudsrejse, så har vi besluttet at købe flybilletterne så tidligt som muligt. Derefter vil vi booke et godt hotel med alle mulige faciliteter, så alle bliver glade. Og så vil vi ellers bare afsted. Heldigvis er det ikke så dyrt at rejse nu om dage: https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/