TV ophængt på væg

I har lige fået malet væggene inde i stuen og køkkenet. Det var nogle rum, som I mente kunne trænge til lidt opfriskning. Under arbejdet blev i også enige om at flytte rundt på møblerne inde i stuen. Den nye måde, møblerne står på, har givet jer mere plads på væggen overfor det store panoramavindue. Det er lækkert, og det bliver rart at slænge sig i hjørnesofaen og nyde udsigten eller at se en god film i fjerneren. Men nu er det bare sådan, at den store væg ligesom bevirker, at jeres TV apparat virker meget lille. Så du har besluttet, at I skal have et nyt og meget større TV apparat.

Hvad er der på markedet?

Du har derfor lavet din lille undersøgelse af, hvad der findes på markedet over TV apparater. Du har kigget på OLED teknologien. Du har besluttet, at apparatet, du skal købe gerne, må være et af de helt store. Måske helt derhenne i 90-tommers klassen. Hjemmebiograf. I kan jo godt lide at se film. I abonnerer da også på Netflix og Apple TV. Og I har Amazon Prime. Så mulighederne for at finde en god film er der altid.

Du har også allerede været henne for at se på et apparat nede hos elektronikforhandleren. Han havde faktisk en model, som du godt kunne lide. Du fik massevis af informationer om apparatet, og hvad det ellers kan. Desværre havde elektronikforhandleren ikke et TV ophæng i den rigtige størrelse på lager. Og han kunne ikke lige fortælle, hvornår han ville få et hjem. Der er nogle problemer med leverandøren. Ærgerligt. Det ærgrede dig uendeligt.

Et godt vægbeslag til TV?

Du var faktisk parat til at købe apparatet – men uden et godt TV ophæng og beslag så bliver det ikke den store nydelse at se på det. Et TV apparat skal jo sættes op – en gang for alle. Og der skal ikke flyttes rundt på flere møbler hjemme i stuen lige nu. I skal ikke lave sådan et midlertidigt arrangement med et TV bord, som slet ikke passer ind i stilen i hjemmet.

Derfor er du nu på jagt – på nettet – efter et TV ophæng, som kan leveres i løbet af få dage. I den rette størrelse. Du har fået elektronikforhandlerens løfte om, at han ikke sælger det apparat, du er interesseret i, medmindre du giver ham besked om, at du alligevel ikke køber det i løbet af de kommende dage.

Du har fået alle dimensionerne for apparatet med dig. Mål, vægt, særlige behov for beslag mv. med dig hjem og leder nu efter det perfekte TV ophæng. Og ja, der går ikke så mange minutter, så har du faktisk fundet, et som er fuldt bevægeligt. TV ophænget, du har fundet, kan vippes frem og tilbage. Det kan roteres, og det kan trækkes ud fra væggen. Det har også plads til at holde alle kablerne, så de ikke hænger, og det hele kommer til at ligne noget rod. Det er ideelt til det apparat, du gerne vil have. Derfor ringer du forhandleren op og forhører dig om leveringstiden. Svaret, du får, glæder dig: Du kan have TV ophænget hos dig i løbet af 2 dage.