Når det kommer til økologi og kvalitet er priser ofte en hæmsko og undskyldning for at vælge ikke-økologiske alternativer. Men ikke længere. Danske Urtekram har nemlig bevist at økologi er for alle.

Urtekram: Bæredygtige og økologiske produkter

Urtekram har efterhånden en del år på bagen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 i København og har siden da løbende udvidet sortimentet. I dag gaber Urtekrams produktsortiment over både hudplejeprodukter, fødevarer samt produkter rettet mod vegetarer, veganerer og personer med allergi – alt sammen økologisk.

 

Økologi er ikke den eneste hjertesag, som Urtekram har. Bæredygtighed er også i fokus og derfor er Urtekram siden 2019 gået gradvist mere og mere over til at anvende plantebaseret emballage. Fra 2019 blev allerede 85% af Urtekrams emballage fremstillet af sukkerrør.

Køb billige økologiske fødevarer og smagfulde krydderier

I dag tilbyder Urtekram en bred vifte af kolonialvarer, heriblandt både kiks, mel, kakao, frø, tørret frugt, nødder og smagsgivere såsom krydderier og bouillon. Alle varerne er særdeles smagfulde og af høj kvalitet. Hvis du vil købe varerne til en billig pris bør du tjekke Luxplus’ udvalg af Urtekram ud – her er der mange penge at spare! Urtekrams kryderier kommer desuden i elegant og praktiske små beholdere, som kan stables og passer perfekt ned i skuffen eller ind på krydderihylden.

Plej din hud med rene, økologiske produkter

Når det kommer til at passe godt på sin krop, så er én ting hvad man spise. En anden ting er hvad du påfører din hud. Huden er jo som bekendt kroppens største organ og det er derfor at stor betydning hvad du putter på din. Men med Urtekrams hudplejeprodukter er du i sikre hænder. Om end der er tale om tandpasta, håndsæbe, hårpleje, bodylotions, cremer, deodoranter, læbepomader eller andet er produkterne altid rene og økologiske. De er altså fri for skadelige stoffer og en del af produkterne er også helt uden parfume, og egner sig derfor perfekt til sensitiv hud. På hjemmesiden Luxplus kan du altid finde produkter fra Urtekram til favorable priser. De har et særdeles stort sortiment inden for både fødevarer og hudplejeprodukter, som du nemt kan bestille og få leveret lige til hoveddøren.