99 ud af 100 slankekure virker ikke! Det er min påstand, og den holder, hvis du dykker lidt ned i de data, der findes på området. Fakta er nemlig, at ingen konventionelle slankekure beskæftiger sig holistisk med det at tabe vægt og samtidig indrette kroppen til et sundere liv fremover. Damebladene bugner af kure, der med mere eller mindre vanvittige tiltag lover dig vægttab. Og bevares – du taber dig skam også med de fleste af dem, og du tager det hele på (og ofte mere) lige så hurtigt igen.

Individuelle programmer virker

Til forskel fra ugebladene og de mange slankebøgers vidtløftige kure er der individuelle programmer, der er tilpasset lige præcist til den person, der ønsker at tabe sig og fastholde en naturlig og sund vægt. Og de virker! De er ikke lige så “nemme”, som slankekurene fra bladene, men til gengæld er de både sunde, effektive og med en markant forbedret livskvalitet til følge.

Et godt eksempel er programmerne fra den kendte Per Nielsen (træner, idrætsmand og specialist i ernæring og vægttab). Han har udviklet metoder, der reelt omlægger koststilen til en meget sundere og vægttabsgivende udgave.

Han sælger sine 100% individuelt tilpasse programmer til vægttab og træning online på hjemmesiden her: Vægttab med Per Nielsen

Det er nogle temmeligt overbevisende cases, der præsenteres på hans hjemmeside, og de er i øvrigt verificerede og helt sande:

Skærmbillede 2013-09-17 kl. 08.51.54

 

 

 

 

 

Forskellen på det, som Per Nielsen tilbyder og det, du kan læse i ugebladene er blandt andet:

  • Synergi mellem kost og træning
  • Individualitet i kost og træning
  • Effekt på stofskiftet

Du kan se et udvalg af de succeser, som hans kostplan og træningsprogram til vægttab har givet danskere med for mange kilo: http://www.pernielsen.com/succeshistorier/

I en omlægning til et sundere og mere vægtrigtigt liv er der især én ting, der er vigtig: Opbygning af muskelmasse! Mukler øger stofskiftet, og muskler toner kroppen. Mange af de elendige slankekure fokuserer kun på at tabe sig, og det betyder altså også et tab af den afgørende vigtige muskelmasse.

Programmerne fra Per Nielsen handler i udpræget grad om at omprogrammere både hjernen og kroppen til at forbrænde bedre – og når det kombineres med en sundere kost med flere proteiner, er der bonus. Og det er vel at mærke vægttab og tab af livvidde, der holder livet ud, hvis du da ikke er så tåbelig bevidst at gå tilbage til fortidens synder.

Uanset hvad: HOLD DIG VÆK fra slankekure, der lover dig vægttab uden fysisk aktivitet. Du vil tabe dig – og hurtigt tage det hele på igen plus ekstra kilo, fordi din forbrænding nu er nedsat grundet den elendige kur, du har fulgt.

Du har kun ét liv – spild det ikke og ødelæg ikke din krop.