Vil lige dele en lille oplevelse fra en super dejlig fødselsdag, min dejlige kæreste har længe vidst at jeg har siddet og savlet over en super fantastisk kjole fra SkunkFunk på nettet og jeg havde inderst inde virkelig håbet på at finde en pakke med min SkunkFunk kjole i ved morgenbordet.

Jeg har i flere måneder lagt små hints til ham med SkunkFunk, har endda ved en “fejl” kommet til at sende ham web adressen til SkunkFunk. Ups

Bliver vækket med fødselsdagssang og kikker med lange øjne hen mod morgenbordet men på tallerkenen på mit fine morgenbord med blomster og varme rundstukker står der en konvolut. Jeg ved med sikker hed at min SkunkFunk kjole ikke kan være i en konvolut men smiler og tænker hvad han nu har købt til mig, måske et SkunkFunk gavekort.

Men i konvolutten står der blot at jeg skal på tur og jeg skal være klar til at køre kl. 11, smutter ind og kikker i mit klædeskab og kikker på den tomme bøjle der hænger og venter på SkunkFunk kjolen, den ser helt ensom ud men tager tøj på og glæder mig over at jeg skal på tur med min super dejlige kæreste.

Vi kører længe og endelig kan jeg se et byskilt hvor der står Aalborg, har ikke været her rigtig længe og undre mig over hvorfor min kæreste har valgt at køre så langt til en by. Kører ind til siden på en fin vej med fine gamle bygninger og masser af liv på gaden, stiger ud og kikker direkte ind på MIN SkunkFunk kjole, og SkunkFunk nederdel og Skunkfunk top.

Jeg kan slet ikke trække vejret og bagved står min køreste bare og smiler stort, hvordan har han kunne holde denne her butik hemmelig for mig. Tænk at alle mine SkunkFunk drømme blot har været 2 timer fra mit hjem.

Vi går ind og det er ligesom at være et lille barn i en slikbutik så går bare rundt og kikker og mærker på alle de forskellige ting og snurrer rundt om mig selv og endelig finder jeg min SkunkFunk kjole, den hænger bare der og venter på mig.

Kan se min kæreste ryste på hovedet og grine lidt med den søde ekspedient, han kommer hen og siger stille til mig “Tillykke”.

Vi bruger faktisk ret så kang tid i butikken, jeg har jo endelig mulighed for at prøve alle de designs fra SkunkFunk jeg har savlet over på nettet. Står inde i prøverummet helt rød i hovedet over kampen med at prøve og tage af og prøve og ud og vise mig frem og så ind igen.

Ender med at jeg ikke kun får min SkunkFunk kjole men også Skunkfunk nederdel med top til, en ekstra trøje og så lige de her fede SkunkFunk leggins som passer så godt til min SkunkFunk kjole nr. 2.

En fantastisk fødselsdag og perfekt med nyt tøj til den dejlige middag som vi spiste i Aalborg, i min fine SkunkFunk kjole.