Tiderne hvor man bare kan gå ned i banken og tage et lån er ovre, men heldigvis kan du optage lån uden sikkerhed online. Bankerne er blevet meget mere påpasselige med at låne penge ud og det rammer mange danskere hårdt. For når banken nægter, at låne penge ud kan det hele godt se ret sort ud.

For bankerne er det nu blevet vigtigt, at man kan stille sikkerhed. Det vil oftest være i form af friværdi. Friværdi er bankernes sikkerhed for, at de vil få deres penge. For hvis man ikke kan betale sit låne tilbage vil banken kunne få de fleste af pengene via den friværdi man har sat sikkerhed i. Det vil ofte betyde, at ens hus bliver sat på tvangsauktion, hvis det er huset man har brugt, som sikkerhed.

I forbindelsen med finanskrisen oplevede bankerne, at mange måtte opgive, at betale deres lån tilbage og derved gå konkurs. Det betød, at bankerne mistede rigtig mange penge på specielt dem, der ikke havde stillet sikkerhed. Nogle banker blev ramt så hårdt, at de var nød til, at dreje nøglen rundt, som de fleste har hørt om.

Hurtig lån uden sikkerhed

Det var en lærestreg, som gør, at de danske banker er blevet meget mere påpasselige når de låner penge ud. Man kan dog sagens have en fornuftig økonomi og brug for et lån, men uden at have mulighed for at stille sikkerhed. Så er det heldigvis stadig muligt at få et hurtig lån uden sikkerhed i denne oversigt.

Hvis man bare har brug for et lille lån, som kan blive betalt tilbage indenfor en kort periode, bør man overveje et kviklån. Kviklån er ikke tiltænkt, som lange lån men fungere udmærket på en kort basis. Det vil sige, at lånet kan tages hurtigt uden, at man stiller sikkerhed, men skal betales tilbage hurtigt. Det vil normalt ikke tage mere end 3 år at betale et kviklån tilbage.

Kviklån har en højere rente, end de lån hvor du skal stille sikkerhed. Men de er til gengæld heller ikke så store og bliver de betalt tilbage hurtigt, behøves det ikke at blive meget dyrt.

L’easy tilbyder nogle af markedets letteste lån. Man kan meget let låne op til 50.000 kroner og man skal ikke tænke på, at stille sikkerhed. Man skal være fyldt 18 år for, at få lånet og ikke være registrerede i de store skyldner register, men så har man fine muligheder for at få et lån hos L’easy. Det vil sige, at stort set hele Danmarks voksne befolkning med lethed vil kunne få et lån hos L’easy.

Kilde: Weekend-lån.dk – lån penge uden sikkerhed