Alle mødre ved at det er dejligt med den nye lille baby i huset. Og de ved også at det at kunne amme sit barn er noget ekseptionelt. Med hvad de også ved er at det ikke altid lykkes at amme en baby når man har masser af mælk i brystet. For børn, ligesom os voksne, har det med at være sultne på de aller værste tidspunkter. Og i disse tilfælde er det dejligt når man med god samvittighed kan give sit barn brystmælk fra en sutteflaske. Og med Medela brystpumper er det meget nemt at pumpe overskydende brystmælk.

Medela Harmony

Medela Harmony brystpumpe har en to-faset “expression” system. Medela Harmony er en manuel brystpumpe  som er specifikt designet til at efterligne et nyfødt barns naturlige amme rytme. Babyernes amme rytme starter med meget hurtige sug efterfulgt af langsommere og dybere sug.

Denne naturlige tegning resulterer i mere mælk og gør babyens amning mere effektiv. Den giver babyen mere mælk på kortere tid og samtidigt bedre udrømning af brystet og øget mælkeflow. Og alt dette får du med Medela Harmony bryst pumpe. Dermed er Medela bryst pumpe velegnet til møde som kun pumper mælk ud en gang i mellem.

Til de mødre som ammer oftere har Medela også en fremragende løsning. Med Medela mini Electric bryst pumpe får er et fantastisk veldesignet og praktisk brystpumpe. Når du gerne vil opnå en hurtig og nem udmælkning af din bryst skal du bruge Medela Mini Electric brystpumpe. Denne pumpe er meget lille og kompakt og Lan bruges både med strøm sluttet til eller med batteri.

Elektrisk pumpe

Flere magasiner har kåret Medela Mini Electric brystpumpe som en af de bedste batteri drevne brystpumper på markedet. Ikke alene slipper du for det manuelle udpumpning, men du får en meget behagelig og hurtig mælke udpumpning af din bryst. Med denne Medela brystpumpe følger en flaske og 24 mm tragt. Desuden kan du justere niveauet af vakuum efter behov hvilket gør at din udmælknings oplevelse bliver meget behagelig.

Den stille og meget praktiske version af Medela brystpumpe er Medela Swing brystpumpe. Også denne Medela brystpumpe er designet med en to-faset “expression” system. Samtidigt er den en meget lille og støjsvag brystpumpe.

Denne Medela brystpumpe egner sig meget godt til de mødre som ønsker at udmælke deres bryster om aftenen, uden at risikere at vække nogen. Samtidigt er den meget god på farten hvis man er ud og rejse og gerne vil udmælke sine bryster selv om man ikke er hjemme.

Efter udmælkning er sikker opbevaring meget vigtig. Medela udvikler lige så gode og praktiske opbevarings flasker som deres brystpumper. Medela opbevaringsflasker kan får i tre-pak med plads til 150 ml i hvert flaske. Alle flasker er selvfølgelig Bisphenol A frie.

Kilde: Brystpumpe.dk