Der findes nok ikke mange ting der er mere charmerende en en to etagers hus som byder på masser af plads, langt op til loftet og de flotte gamle vinduer. Men når vi får børn opdager vi især et stor problem og udfordring ved de flotte huse, nemlig trapper. Børnene elsker dem og forældrene frygter dem. Med en trappegitter er der intet at frygte længere. 

Fleksible og praktiske gitre

Uanset om du skal bruge et trappegitter, en børnegitter, en brændeovnsgitter eller en dørgitter kan du være sikker på at de er praktiske og at de giver dig fred i hverdage og masser af tryghed. Et trappegitter er meget fleksibel anordning som kan bruges overalt da den er meget fleksibel i breden og meget nem at flytte rundt med. Et trappegitter bliver nemt og bekvemt presmonteret i døre eller andre åbninger.

Dette betyder at du hverken behøver at skrue skruer eller at der er behov for andet værktøj når trappegitter skal monteres. Basis trappe gitter og børne gitter kan dække en åbning op til 86 cm i breden og hvis det er nødvendigt at dække en åbning som er større end dette kan man uden større problemer udvide gitteret. Du skal blot tilføje et eller flere forlængerstykker så gitteret samlet set kan dække helt op til 120 cm.

Gitrene findes ofte i flere farver og standard farver er ofte hvid, koks eller grå. Trappegitter og børne gitter er udformet med klassiske lodrette stænger som er meget nemme at rengøre og holde ved lige. Uanset om det er dit barn eller din kæledyr som skal forhindres i at gå op ad trappen eller lignende, kan de stadigvæk se igennem gitteret. Samtidigt er det meget nemt for voksne at åbne lågen på træppegittret når de skal igennem. 

Længerevarende løsning

Hvis du arbejder som dagpleje mor eller hvis du arbejde i en børnehave eller vuggestue kan det være nødvendigt med en mere længerevarende løsning. Til denne formål er det nok klogt at investere i en permanent løsning. Du kan finde en trappegitter som skal fastmonteres til døren eller andre åbninger. Disse trappe gittre er meget stabile og kan sagtens klare den lidt mere horderne behandling solmodne ofte kan blive udsat for i en børnehave eller vuggestue.

Eller hvis du har en større hund derhjemme som skal holdes i skak, kan en trappegitter være den sikre løsning. Trappegitter fastmonteres med fire kraftige skruer som sørger for at trappegitter forblive der hvor den skal være uanset hvor stor et skub den får. Og når du føler at der ikke er behov for trappegitter længere kan du fjerne lågen ved hjælp af den børne sikrede tryk lås som gør det nemt at fjerne lågen.